DLC Call Of Duty: Ghosts Invasion a fost anunțat pentru Xbox

DLC Call Of Duty: Ghosts Invasion a fost anunțat pentru Xbox

Vești bune pentru gameri, dacă doreați să puneți mâna pe ultimul DLC Call Of Duty: Ghost Invasion, Activision a anunțat lansarea acestuia pe 3 iunie 2014.

Call Of Duty Ghosts Invasion

DLC Call Of Duty: Ghosts Invasion își va face simțită prezența pe Xbox One și pe Xbox 360 în același timp, așa că dacă așteptați cu nerăbdare conținutul nou pentru acest titlu, data de 3 iunie trebuie notată în calendar.

”Echipat cu o serie de arme și echipament sofisticat de generație nouă, echipa trebuie să penetreze o serie de bariere defensive pentru a ajunge la Ark și a debloca puterile secrete ale Strămoșilor.” spune Activision în comunicatul lor de presă.

DLC-ul va aduce și patru hărți noi de tip multiplayer, Departed, Pharaoh, Mutiny și Favela. Ultima, Favela, va fi bazată pe harta cu același nume din Modern Warfare 2, cu mici modificări cosmetice pentru a reflecta cât mai bine timpul care a trecut de la acel titlu. Acest lucru înseamnă că jucătorii pot observa clădirile care atunci erau în construcție, iar cele terminate să fie deja într-un stadiu mai avansat de uzură.

Prețul pentru acest DLC Call Of Duty: Ghosts Invasion nu a fost încă anunțat, însă cel mai probabil va costa la fel ca un DLC obișnuit și nu mai mult. Dacă aveți câteva minute la dispoziție, trailerul de mai jos vă va oferi o imagine sumară a acestui update.