Brățara inteligentă care te ajută să nu ratezi serialele și emisiunile preferate

Brățara inteligentă care te ajută să nu ratezi serialele și emisiunile preferate

Lumea dispozitivelor purtabile devine din ce în ce mai variată pe zi ce trece. În curând va exista și brățara inteligentă pentru pasionații de seriale și filme. 

bratara

Privitul la televizor rămâne una dintre activitățile preferate ale oamenilor din întreaga lume. Numărul de statusuri legate de câștigătorul de la Vocea României demonstrează că și românilor le place să-și petreacă o bucată considerabilă de timp în fața micilor ecrane.

Totuși, uneori, oboseală ne prinde din urmă și, oricât de fascinant ar fi decolteul Loredanei sau scena sângeroasă din The Walking Dead, se întâmplă să adormim.

Și pentru că nu toată lumea piratează de pe Internet sau nu folosește servicii de video streaming, precum Netflix sau Seenow, o companie s-a gândit să inventeze brățara inteligentă perfectă pentru aceste situații.

Cei de la Virgin Media sunt inițiatorii acestui proiect care constă într-un dispozitiv purtabil capabil să anunțe mediabox-ul că ai adormit. Astfel, dacă deții un aparat de înregistrat de genul TiVo, brățara va porni automat înregistrarea serialului sau emisiunii în cazul în care ațipești.

Brățara citește pulsul purtătorului pentru a determina dacă mai este sau nu treaz și a început să fie testată. Deocamdată nu se știe dacă va fi compatibilă și cu altfel de aparate de înregistrare sau dacă va ajunge și la noi, dar un lucru este clar: viitorul stă la încheietură. Dacă nu mă credeți, gândiți-vă numai la drona purtabilă. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: