TUTORIAL: Cum poți viziona Netflix, Hulu și alte servicii restricţionate de filme online

, 07 Mar, 00:00

Foarte multe servicii de peste ocean, gen Netflix sau Hulu oferă acces gratuit la filme online. Din păcate, până acum, pentru a le accesa trebuia să fiţi în Statele Unite.

filme online

Playtech.ro vine în ajutorul vostru cu o nouă serie de ghiduri, TUTORIALE VIDEO, menită să vă prezinte și să vă ajute cu diverse tips & tricks, programe, hack-uri și multe altele.

Suntem siguri că nu o dată v-ați lovit de conținut video blocat pe baza localizării. Așadar, venim cu o soluție cât se poate de simplă și elegantă pentru această problemă tot mai frecventă, mai ales când vorbim de filme online. Hulu, Netflix, Pandora, BBC iPlayer TV și multe altele vor face astfel parte din „meniul” oricărei persoane interesate de conținut de peste ocean și nu numai. Vizionare plăcută!

Daca v-a plăcut clipul de mai sus, puteți veni și voi cu sugestii pentru următoarele episoade ale acestui serial de tutoriale marca Playtech.ro. Așteptăm feedback la secțiunea Comentarii.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail