Bose anunţă noi căşti in-ear pentru sportivi şi audiofili

Bose anunţă noi căşti in-ear pentru sportivi şi audiofili

Chiar dacă au o serie de soluţii audio premium de diverse tipuri, cei de la Bose încearcă să-şi întărească poziţia şi pe segmentul căştilor in-ear.

bose-soundtrue

Amatorii de sisteme audio impresionante la preţuri inaccesibile au auzit cu siguranţă de Bose. Reprezintă una dintre cele mai puternice companii din domeniul soluţiilor audio şi deţine unele dintre cele mai impresionante colecţii de patente. În urmă cu aproximativ 20 de ani au inventat, de exemplu, primele căşti cu anulare a zgomotului de fond – noise cancelling. Acum, prin două noi serii de produse, Bose îşi diversifică portofoliul de sau in-ear.

Modele reproduse deasupra şi dedesubt poartă numele de SoundTrue, respectiv SoundSport. Acestea au specificaţii şi abilităţi hardware similare şi înlocuiesc mai vechile SIE2 şi SIE2i.  Marea diferenţă dintre ele constă în nivelul de anduranţă pentru care sunt optimizate. Seria SoundSport multicoloră de mai jos rezistă la apă şi transpiraţie, iar după spusele producătorului, sunt mult mai capabile la acest capitol decât generaţia anterioară.

Ca tehnologii proprietare integrate, noile căşti intra auriculare de la vin cu TriPort şi StayHear. Aceasta din urmă face referire la sistemul original de fixare în ureche optimizat pentru activităţi fizice. Fiind adaptate la vremurile în care trăim, ambele serii SoundTrue şi SoundSport vin cu microfon pe fir şi butoane pentru ajustarea volumului şi preluarea/închiderea de apeluri telefonice.

Disponibile începând cu săptămânile următoare, căştile SoundTrue vor costa 100 de dolari sau 130 de dolari, cu microfon pe fir, iar modelul sport SoundSport va putea fi achiziţionat cu 150 de dolari.

bose-soundsport

Citește și:
Etichete: