Blizzard tachinează utilizatorii cu cel de-al treilea joc din seria Star Craft 2, pe SoundCloud

Blizzard tachinează utilizatorii cu cel de-al treilea joc din seria Star Craft 2, pe SoundCloud

A trecut ceva vreme de când am mai auzit vești despre un nou joc din seria Star Craft 2. Blizzard are pregătită o campanie interesantă pe SoundCloud pentru noul titlu.

StarCraft-II-Heart-of-the-Swarm

Așa cum jucătorii de Star Craft 2 știu foarte bine, jocul urma să fie lansat în 3 părți distincte, fiecare din ele reprezentând una din facțiunile prezente în joc. Lansările au început cu Terranii, apoi au venit Zergii și probabil ultima versiune va fi despre Protoss. Suntem destul de siguri că la conferința BlizzCon 2014 vom afla mai multe detalii despre acest nou joc, ba chiar vom avea parte de o lansare cu fast. Numele jocului este Star Craft 2: Legacy of the Void și campania de teasing începe chiar de astăzi, odată cu upload-ul a două clipuri audio pe pagina de SoundCloud aferentă jocului.

Ar putea fi o coincidență faptul Blizzard s-a decis să facă un update al paginii atât de aproape de BlizzCon deși șansele sunt destul de mari ca activitatea să facă parte din campania de lansare mai ales că nu am auzit nimic de acest titlu de aproape 2 ani. Cel mai probabil ultima versiune a jocului va fi disponibilă în 2015. Mai multe detalii după ziua de vineri când va avea loc o prezentare Star Craft 2 de unde vom obține probabil și un trailer.

Etichete: