Blizzard măreşte preţul abonamentelor la World of Warcraft

, 19 Aug, 11:45

După ce s-a confirmat oficial că numărul abonaţilor de World of Warcraft a scăzut substanţial, Blizzard măreşte costul abonamentului.

world of warcraft preturi abonament

World of Warcraft este un joc cu o bogată istorie şi aproape 10 ani pe piaţă. Deşi este unul dintre puţinele MMORPG-uri cu o asemenea longevitate, asta nu înseamnă că numărul abonaţilor mai este la fel de mare ca în perioada sa de glorie. Cu toate acestea, se pregăteşte să lanseze pentru el un nou add-on pe 13 noiembrie, . Tot în aceeaşi perioadă, va creşte costul abonamentului.

WoW se poate juca doar prin plata unui abonament lunar, iar compania americană tocmai a anunţat că valoarea netă a respectivului abonament va fi sporită pentru a reflecta rata globală a inflaţiei şi rata de conversie dolar/liră sterlină. Începând cu luna noiembrie a acestui an, pentru treizeci de zile de acces la serverele World of Warcraft veţi plăti echivalentul a 55 lei, valoare care va creşte la 155 lei pentru 90 de zile. Pentru 180 de zile de WoW preţul este de 289 lei.

Partea bună a acestui anunţ, dacă o putem numi aşa, este că cei cu subscripţie recurentă nu vor fi afectaţi de mărirea abonamentului pentru încă doi ani. Pentru a rămâne însă la vechile preţuri, va trebui ca în următoarele câteva luni să vă abonaţi la WoW pentru încă 24 de luni. Dacă nu, imediat după expirarea perioadei pe care aţi achitat-o deja, veţi sări la noul tarif.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail