Blizzard face cadou fanilor World of Warcraft un documentar [VIDEO]

Blizzard face cadou fanilor World of Warcraft un documentar [VIDEO]

Fanii popularului MMORPG vor fi fericiţi să afle că pot urmări gratuit un documentar cu numele de World of Warcraft Looking for Group.

World-of-Warcraft-Movie

World of Warcraft şi-a depăşit de mult timp condiţia de joc online, devenind fără probleme un fenomen cultural în cei 10 ani de existenţă. Pentru a celebra acest eveniment important din istoria companiei, cei de la Blizzard au făcut două lucruri. Primul constă în lansarea noului add-on cu numele de Warlords of Draenor săptămâna viitoare. Al doilea constă într-un documentar de aproximativ o oră pe care îl puteţi urmări gratuit mai jos.

World of warcraft Looking for group

Cu numele de Looking for Group, documentarul este realizat de Asylum Entertainment şi produs de . Cum era de aşteptat, acest film ilustrează atât evoluţia seriei de a lungul anilor cât şi impactul pe care l-a avut asupra fanilor. Interviuri cu mai mulţi angajaţi ai companiei americane care lucrează la WoW sau au fost la un moment dat implicaţi în proiect vă oferă o viziune detaliată asupra elementului de cultură populară. Cei care s-au apucat în ultimii ani de World of Warcraft vor vedea cu această ocazie imagini cu primele versiuni de WoW.

Dacă sunteţi un fan World of Warcraft, aţi fost odată dar aţi reuşit să vă „vindecaţi“ sau pur şi simplu apreciaţi enorm creaţiile ieşite din mâinile dezvoltatorilor de la Blizzard, acest documentar este pentru voi. Acest film este o ocazie unică şi pentru că rareori este făcut public în detaliu efortul investit în dezvoltarea unui joc de o asemenea magnitudine.