Blizzard a lansat primul joc pentru mobile, intitulat Hearthstone [VIDEO]

Blizzard a lansat primul joc pentru mobile, intitulat Hearthstone  [VIDEO]

Viitorul este pe mobile, iar lansarea jocului Hearthstone pentru iPad, , confirmă că şi cei de la Blizzard sunt conştienţi de acest trend.

blizzard hearthstone-ipad

Nimeni nu poate ignora faptul că foarte mulţi posesori de tablete şi smartphone-uri se joacă intens. Mai mult decât atât, investesc sume de bani generoase pe titluri de o simplitate ameţitoare. Deşi creaţiile celor de la Blizzard în general nu sunt foarte simple, dezvoltatorul american a decis să lanseze primul său joc pentru iPad. Este forma de jocul de cărţi .

Descărcabil gratuit din AppStore-ul Apple, jocul Hearthstone pentru iPad pare destul de similar, dacă nu identic, cu omologul său pentru PC. Experienţa de gaming este una de tip free-to-play, iar voi ca jucători vă puteţi lupta atât împotriva unor alţi jucători reali online cât şi împotriva unor jucători virtuali de tip AI. Per ansamblu, scopul este să vă creaţi o colecţie stufoasă de personaje şi vrăji din Warcraft sub formă de cărţi de joc. Dacă vă jucaţi deja intens pe PC acest titlu, merită să aveţi în vedere că ale voastre cărţi sunt sincronizate cross-platform, motiv pentru care nu trebuie să o luaţi de la zero.

Cu toate că la ora actuală jocul nici măcar nu este disponibil în magazinul virtual iTunes din toate ţările, în viitorul apropiat ar trebui să se finalizeze propagarea versiunii de iPad. După aceea, la scurt timp, ne putem aştepta să vedem versiuni ale aceluiaşi joc pentru iPhone, Android şi tablete cu Windows.

Sunt destul de încrezător că cei de la Blizzard nu speră ca pe termen lung să se îmbăgăţească din astfel de aplicaţii mobile, în schimb, îşi formează un public. Nu este exclus ca un jucător ocazional de Hearthstone pe iOS să devină involuntar un adept de Diablo 3 pe PS3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: