29 ian. 2014 | 14:55

Un infografic World of Warcraft e lansat de Blizzard pentru a te uimi

ACTUALITATE
Un infografic World of Warcraft e lansat de Blizzard pentru a te uimi

Considerat de mulţi unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, tocmai a beneficiat de un infografic de la Blizzard.

wow-info infographic world of warcraft blizzard

Are o istorie incredibilă şi este considerat una dintre cele ma profitabile creaţii ale celor de la Blizzzard. Popularitatea universului Warcraft a devenit atât de impresionantă la nivel global încât în aproximativ un an va fi finalizat pe marginea sa. A fost lansat în 2004 şi în aproximativ 10 ani de existenţă, unul dintre cele mai vechi MMORPG-uri, a adunat un număr impresionant de statistici puse deoparte cu atenţie de Blizzard, așa cum este acest infografic World of Warcraft. Este suficient să vă gândiţi doar la faptul că a găzduit peste 100 de milioane de jucători şi veţi realiza că acesta nu a fost doar un hobby pentru creatorii unor jocuri precum Diablo sau Starcraft.

Infograficul de mai jos surprinde foarte bine ce se întâmplă la această ora în World of Warcraft şi ce s-a întâmplat şi până acum în universul magic al jocului. Aproximativ 2.8 milioane de tranzacţii au loc zilnic în casa virtuală de licitaţi. Zilnic sunt generate aproximativ 900.000 de instanţe de tip PVE – player versu enviroment şi 670 PVP – player versus player. Întreaga poveste în jurul căreia gravitează universul din WoW cuprinde la această oră nu mai puţin de 6 milioane de cuvinte, de 12 ori mai mult decât toate cârţile Lord of The Rings.

Noul infografic World of Warcraft, cu multe alte statistici atractive, atât pentru jucători, cât şi pentru ,,profani”:

WoW_Infographic-2014_EN

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele