Blades of Excalibur – primul demo jucabil pe o pagină de YouTube [VIDEO]

YouTube se pare că nu mai găzduieşte doar clipuri video, de zilele trecute, un demo pentru Blades of Excalibur este jucabil pe acelaşi website.

blades of excalibur joc online-youtube

Foarte multe companii şi indivizi folosesc pentru promovare. Folosind diverse clipuri, respectivii speră să trezească interesul privitorilor pentru conţinutul publicat de ei. Până acum, nimeni nu a reuşit însă să posteze, pe respectivul serviciu online, un joc pe care să-l puteţi experimenta in browser. Blades of Excalibur, dezvoltat de Kabam, este primul de acest gen.

Înainte de a începe să vă jucaţi respectivul demo pe acest canal de YouTube, merită să aveţi în vedere câteva aspecte legate de acest titlu. Blades of Excalibur este o variantă localizată în engleză pentru joc chinezesc lansat iniţial în 2013. Jocul în sine nu este revoluţionar şi nici nu reinventează categorila jocurilor pe care le-aţi putut vedea în ultimii ani într-o fereastră de browser. Arată însă bine şi vă permite vă formaţi o opinie despre el înaine de a-l achiziţiona, exact ceea este menit un demo să facă.

Cu puţin noroc, acest experiment al celor de la Kabam va genera un trend pe care îl vor adopta şi alti dezvoltatori importanţi din piaţă. În definitiv, un trailer de câteva minute sau un review nu reuşeşte de fiecare dată să surprindă toate aspectele unui joc, iar YouTube ar fi gazda perfectă pentru un alt fel de conţinut interactiv pentru promovare.

Nu mai rămâne decât ca servicii populare de streaming, precum OnLive sau să fie compatibilie cu permisiunile pe care Google le impune celor ce vor să posteze clipuri pe YouTube. Atâta timp cât va fi folosită şi puterea de procesare a unor ferme de servere, în loc de abilităţile PC-ului de acasă, astfel de demonstraţii ar putea să deschidă apetitlul pentru gaming de calitate şi celor cu computere mai puţin performante.

09:05 18.05.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video