PlayStation 4 va suporta jocuri de PS3 prin Gaikai?

PlayStation 4 va suporta jocuri de PS3 prin Gaikai?

Dupa ce , Sony se pare ca-l va folosi pentru a oferi utilizatorilor de PS4 compatibilitatea cu jocuri de PS3.

SONY PS4 Gaikai PS3 streaming

La lansarea PS3-ului au existat multe dezbateri legate de compatibilitatea consolei cu . Pentru ca , aceleasi nelamuriri sunt reiterate.

Cei de la au obtinut informatii legate de modul in care urmatoarea consola de gaming a celor de la Sony va putea rula jocurile de PS3. Din cate se pare, Sony investeste semnificativ in perfectionarea serviciului Gaikai pentru a-l folosi ca o metoda principala de a asigura compatibilitatea dintre noul PlayStation si colectia impresionanta de jocuri pentru PS3.

,,Noua tehnologie, ce va fi facuta publica miercuri impreuna cu noua consola, va oferi utilizatorilor acces la jocuri servite prin internet. Serviciul de streaming este gandit pentru a folosi titlurile actuale de PS pe noua consola; se asteapta ca noua consola sa ruleze si jocuri de pe discuri optice.

Printre alte informatii legate de ce ar mai putea introduce Sony in urmatorul PlayStation, se vehiculeaza camere mult mai performante pentru controllerele Move si noi gamepad-uri DualShock cu o zona sensibila la atingere.

Desi momentan este doar un zvon, avand in vedere investitia semnificativa pe care a facut-o Sony in achizitia Gaikai de anul trecut, ar fi absurd ca japonezii sa nu profite de o tehnologie pe care o au deja.

Citește și: