TUTORIAL: Cum poţi descărca filmele si muzica preferată de pe YouTube

YouTube a evoluat foarte mult în ultimii 10 ani și a devenit o soluție tot mai comună pentru experiența muzicală de zi cu zi.

Dar există momente când suntem în locuri fără acces la internet și ne dorim să accesăm playlist-ul preferat de pe Youtube, iar pentru aceste momente cea mai bună soluție este convertirea video-ului și stocarea acestuia local în format mp3.

Cum iti poti descarca filmele si muzica preferata de pe YouTube

Cea mai la îndemână metodă pentru a realiza acest lucru este o metodă online care să se ocupe de acest aspect, fără a ne folosi de programe adiacente, dar de cele mai multe ori această metodă poate fi anevoioasă și nu tocmai lipsită de riscuri. După teste preliminarii, Youtube-mp3.org s-a remarcat ca cel mai simplu și eficient site care ne poate ajuta să transformăm video-uri în mp3-uri printr-un singur click, și mai mult decât atât, include şi suport pentru mobile.

Pentru cazuri mai speciale și mai multe opțiuni, e nevoie de anumite programe care ne permit acest lucru. Indiferent că vorbim de Windows, OS X sau Linux, despre aceste programe mult mai complexe, care necesita anumiti pași, vom vorbi pe larg in alt  tutorial video

Venim așadar cu mai multe opțiuni ce constau în transformarea video-urilor de pe Youtube într-o formă locală, majoritatea disponibile la câteva click-uri distanță, de cele mai multe ori la calitate HD. Indiferent că vorbim de site-uri dedicate convertirii online, programe de Windows, Mac OS X sau Linux, ori site-uri ca Offliberty.com care sunt capabile să descarce orice tip de conținut indiferent de pagină, Soundcloud.com, Vimeo.com sau altele, acest tutorial te pune în temă cu tot ce înseamnă convertirea media din online în offline.

Indiferent de varianta pe care o alegeţi dintre cele prezentate, cu siguranță este mai ușoară decât v-ați imaginat. Nu e nevoie de puțin studiu pentru a evita multitudinea de site-uri nu tocmai sigure care se lăuda cu unul dintre cele mai populare servicii din online, ,,Youtube to mp3”.

Vizionare plăcută!

09:58 30.04.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video