BlackBerry lucrează cu Boeing pentru crearea celui mai sigur smartphone din lume

BlackBerry lucrează cu Boeing pentru crearea celui mai sigur smartphone din lume

BlackBerry continuă procesul de revenire pe piață și lucrează în prezent cu cei de la Boeing pentru a crea cel mai sigur smartphone.

BlackBerry

La un moment dat existau foarte multe zvonuri despre telefonul celor de la Boeing. Cel mai interesant lucru în legătură cu acesta urma să fie capacitatea de a se autodistruge în cazul în care integritatea îi este amenințată. Din 2012, însă, nu s-a mai vorbit foarte mult despre acest smartphone. Acum cei de la BlackBerry se pare că îi ajută pe Boeing să continue proiectul început cu câțiva ani în urmă, colaborând cu aceștia la capitolul securitate.

Denumit Boeing Black, smartphone-ul ar urma să cripteze apelurile efectuate, fiind destinat agențiilor guvernamentale și tuturor celor care pun preț mare pe securitatea la cel mai înalt nivel. Folosind platforma BlackBerry Enterprise Service 12, compania canadiană le permite clienților din toată lumea să-și securizeze dispozitivele, indiferent de sistemul de operare utilizat. Astfel, telefoanele Android vor putea beneficia și ele de tehnologia de securitatea a celor de la BlackBerry.

John Chen, CEO-ul BlackBerry, a anunțat de curând colaborarea dintre compania sa și Boeing, însă nu a furnizat mai multe detalii în legătură cu aceasta.  Producătorul canadian a inițiat chiar și un parteneriat cu Samsung, în urma căruia ar trebui să integreze BES 12 cu tehnologia Knox a companiei sud-coreene. Va fi interesant de văzut dacă Boeing Black se va dovedi un succes sau un eșec.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: