Black Friday 2014 la Telekom România a început deja!

Black Friday 2014 la Telekom România a început deja!

Ofertele de Black Friday 2014 la Telekom Romania au început la ora 00:00. Operatorul român are o serie de ași în mânecă și ofertele nu trebuie trecute cu vederea. 

black friday telekom

Acesta este primul an când Telekom activează oficial în România, dar asta nu înseamnă că operatorul a stat cu mâinile în sân de Vinerea Neagră. Din contră, a decis să dea drumul reducerilor chiar de la ora 00:00.

Ce putem găsi în oferta Telekom Romania de Black Friday

În primul rând, smartphone-uri. Telekom Romania se bucură de un portofoliu impresionant de telefoane mobile și nu se putea ca acestea să lipsească din oferta de Black Friday 2014.

Vedeta campaniei Black Friday 2014 la Telekom este LG G3. Smartphone-ul de top poate fi achiziționat la prețul de 299 lei, împreună cu un abonament Nelimitat XXL, pe 24 de luni. Reducerea totală față de prețul anterior este de 850 de lei. Vedeți oferta completă aici.

Și un alt telefon de la LG ne-a atras privirea în oferta Telekom Romania de Black Friday. Este vorba de modelul LG G2, care a primit, la abonament, o reducere de 1.000 lei. Astfel, la încheierea un abonament Nelimitat XXL pe 24 de luni, îl puteți achiziționa la prețul de 149 lei. Oferta completă aici. 

Cei care își doresc un smartphone bun, dar nu vor să plătească foarte mult la un abonament lunar, pot să se orienteze către iPhone 4S. Telefonul Apple încă se descurcă ireproșabil, chiar dacă a fost lansat în urmă cu trei ani, și poate fi cumpărat cu 449 lei, împreună cu un abonament Nelimitat Voce L, pe 24 de luni. Aflați toate detaliile.

Pe lângă ofertele pentru telefoane mobile, pentru achiziția unui numar mare de pachete de Televiziune, Internet și Voce Fixă, Telekom oferă vouchere cadou între 300 și 800 lei, care pot fi folosite pe germanos.ro pentru achiziționarea de televizoare, tablete, telefoane mobile etc.

Ce putem găsi în oferta Germanos de Black Friday

Cei de la Germanos au, pe lângă smartphone-uri, tablete și laptopuri. Nouă ne-au sărit în ochi tableta Lenovo Yoga Tablet, care are un preț special de 1.149 lei, dar și laptopul Dell Vostro 1540-331, cu preț redus la 1.099 lei.

 

Citește și: