Black Friday 2014: Market Online anunță reduceri de până la 75%

Black Friday 2014: Market Online anunță reduceri de până la 75%
Octavian Palade
18:19 13.11.2014

MarketOnline.ro a pregătit prețuri speciale pentru campania Black Friday 2014 în Romania și îi va surprinde din nou pe utilizatori cu reduceri semnificative pentru produse electrocasnice, electronice și IT&C.

Black Friday 2014

Black Friday a devenit deja o tradiție în rândul românilor, iar mulți dintre aceștia preferă să aștepte până în luna noiembrie pentru a-și achiziționa gadget-uri, produse electrocasnice și multimedia sau orice alte obiecte pe care și le doresc. Așa se preconizează și Black Friday 2014.

La fel ca și în edițiile precedente, campania va începe la primele ore ale dimineții când pe site-ul MarketOnline.ro vor fi afișate reduceri de până la 75%, iar clienții vor putea profita de prețuri speciale pentru: televizoare, tablete, notebook-uri, electrocasnice mari și mici, componente PC, aparate foto și produse de îngrijire personală.

Dacă în 2013, de Vinerea Neagră, preferințele clienților noștri  s-au îndreptat cu preponderență către achiziții de televizoare și tablete, de Black Friday 2014 ne așteptăm la o creștere semnificativă a cererii și pe segmentul smartphone-urilor și a electrocasnicelor mici.

“Pentru Black Friday 2014 estimăm un număr de 500.000 de vizitatori unici și o creștere de 30% a comenzilor față de cele înregistrate anul trecut. Echipa  MarketOnline.ro este pregatită să întâmpine valul de clienți nerăbdători  care vor să profite de cele mai mari reduceri ale anului, astfel că și în acest an am optat pentru externalizarea serviciului de logistica pentru a ne asigura că produsele comandate de către clienți vor ajunge în cel mai scurt timp la aceștia.” declară Andrei Cracea, manager al MarketOnline.ro.

Etichete:
Comentarii
loading...