Black Friday 2014 Evomag – Promoții la laptopuri, tablete și smartphone-uri

Black Friday 2014 Evomag - Promoții la laptopuri, tablete și smartphone-uri

Și Evomag a început promoțiile de Black Friday 2014. Retailerul online are la ofertă laptopuri, tablete, componente PC, accesorii și smartphone-uri. Am periat reducerile de Black Friday pentru a vi le prezenta pe cele mai bune.

black friday evomag

Black Friday Evomag – Laptopuri

Laptopul HP 250 G3 este cel mai ieftin din oferta Evomag de Black Friday 2014. Acesta are un ecran de 15,6 inch, un procesor Intel Celeron N2830, 2GB memorie RAM și spațiu de stocare 500 GB. Vine și cu Windows 8.1 preinstalat.

Laptopul Lenovo IdeaPad B50-70  aduce o performanță ceva mai crescută, mulțumită procesorului Intel Core i3, dar și a memoriei RAM de 4GB și a plăcii dedicate.

Laptopul Toshiba Satellite W30DT-A-100 este, de fapt, un 2-in-1. Ecranul este detașabil și cei care îl cumpără se pot bucura de o tabletă cu Windows 8.1. Are un ecran de 13,3 inch și niște specificații bune pentru prețul cerut.

Ultrabookul Lenovo ThinkPad X1 Carbon nu este pentru toată lumea. Este un dispozitiv de ultimă generație, cu performanțe extraordinare și este făcut în conformitate cu cele mai dure standarde de rezistență. Reducerea la el este semnificativă.

Tablete

Tableta Asus Fonepad 7 merită luată în considerare de Black Friday. Aceasta are performanțe decente și poate fi folosită și pe post de telefon, mulțumită funcționalității 3G integrate.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 este cu adevărat deosebită. Are un ecran QHD de 12,2 inch și funcționează cu ajutorul stilusului S Pen, găsit și pe Note 4. Reducerea Evomag o face și mai atrăgătoare.

Tableta Evolio Quattro 3G oferă performanțe bună pentru prețul scăzut. Beneficiază de conectivitate 3G, iar integratorul Evolio este cel mai priceput pe partea de tablete.

Telefoane

Telefonul Nokia Lumia 630 este o alegere potrivită pentru cei care își doresc un smartphone ieftin care să nu îi lase la greu, indiferent de gradul de solicitare. Ecosistemul Windows Phone 8.1 este foarte bine optimizat și recunoscut pentru fiabilitatea lui.

Smarphone-ul Blackberry Q10 este destinat celor care nu pot renunța la tastatura QWERTY. Acesta oferă o performanță foarte bună și un sistem de operare croit pe nevoile utilizatorilor înrăiți.

MOTOROLA MOTO X XT1052 a marcat succesul Motorola anul trecut. Este un smartphone cu dotări foarte bune, care rulează Android direct de la Google și care are un design cu totul și cu totul inedit.

Black Friday Evomag – Ceasuri inteligente

Bratara Sony SmartBand SWR10 este un accesoriu făcut special pentru cei care vor să fie mereu în formă și au nevoie de un antrenor personal.

Samsung Gear Fit îmbină funcționalitatea unei brățări de fitness cu cea a unui ceas inteligent. Designul a primit numeroase laude după lansare și este un accesoriu perfect pentru posesorii de telefoane Samsung.

Sony Smartwatch 2, LCD 1.6 este un ceas inteligent foarte elegant. Mulțumită curelei metalice, Smartwatch 2 se potrivește atât la costum și cravată, cât și la blugi și tricou.

După cum scriam mai sus, cei de la Evomag au reduceri la o gamă largă de produse. Descoperiți aici oferta de Black Friday integrală. 

Vezi oferta eMAG de Black Friday, dar și oferta Clickshop

 

Citește și: