B&L Cuff este o brăţară inteligentă pe bază de LED-uri

, 28 Iun, 14:30

Un gadget inovativ cu un design futurist, B&L Cuff este o care vă serveşte orice fel de notificări printr-o serie de LED-uri.

b&L cuff bratara smart

La ora actuală, cele mai multe gadgeturi noi sunt create cu un simţ estetic foarte dezvoltat. În definitiv, există foarte multe dispozitive cu o funcţionalitate similară şi singurul mod prin care se pot diferenţia ţine de design. Acesta este şi cazul brăţării inteligente din imaginea de mai sus cu numele de B&L Cuff.

Creat de Beacon & Lively, acest , pe lângă faptul că se poate asorta cu foarte multe obiecte vestimentare, comunică prin Bluetooth cu telefonul din buzunar. De la acesta, B&L Cuff îşi preia informaţiile necesare pentru a vă servi în timp real notificări multicolore. O bandă de LED-uri de pe lateral este responsabilă de această componentă. În funcţie de modul în care o programaţi prin aplicaţia de iOS, aceasta se poate lumina cu portocaliu când vă sună tata sau cu roz când primiţi un mesaj de la soţie.

B&L Cuff include, pe lângă o serie de funcţii personalizabile, un modul de vibraţii, profile memorate pe care să le folosiţi pentru a împrumuta gadgetul cu uşurinţă, şi multe altele. Momentan, se rezumă la a fi un proiect pe Kickstarter ce caută o finanţare de 120.000 de dolari şi care, cu 24 de zile rămase, a strâns aproximativ 20.000 de dolari.

b&l cuff2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail