B&L Cuff este o brăţară inteligentă pe bază de LED-uri

, 28 Iun, 14:30

Un gadget inovativ cu un design futurist, B&L Cuff este o care vă serveşte orice fel de notificări printr-o serie de LED-uri.

b&L cuff bratara smart

La ora actuală, cele mai multe gadgeturi noi sunt create cu un simţ estetic foarte dezvoltat. În definitiv, există foarte multe dispozitive cu o funcţionalitate similară şi singurul mod prin care se pot diferenţia ţine de design. Acesta este şi cazul brăţării inteligente din imaginea de mai sus cu numele de B&L Cuff.

Creat de Beacon & Lively, acest , pe lângă faptul că se poate asorta cu foarte multe obiecte vestimentare, comunică prin Bluetooth cu telefonul din buzunar. De la acesta, B&L Cuff îşi preia informaţiile necesare pentru a vă servi în timp real notificări multicolore. O bandă de LED-uri de pe lateral este responsabilă de această componentă. În funcţie de modul în care o programaţi prin aplicaţia de iOS, aceasta se poate lumina cu portocaliu când vă sună tata sau cu roz când primiţi un mesaj de la soţie.

B&L Cuff include, pe lângă o serie de funcţii personalizabile, un modul de vibraţii, profile memorate pe care să le folosiţi pentru a împrumuta gadgetul cu uşurinţă, şi multe altele. Momentan, se rezumă la a fi un proiect pe Kickstarter ce caută o finanţare de 120.000 de dolari şi care, cu 24 de zile rămase, a strâns aproximativ 20.000 de dolari.

b&l cuff2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Inafara de design, nu mi se pare ca vine cu nimic nou din ce exista deja pe piata. Sunt bratari la care poti sa si vorbesti…dar poate dupa ce va obtine finantarea vor venii si cu alte functii.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail