06 ian. 2014 | 19:26

Netatmo June, brățara care măsoară expunerea la soare [VIDEO]

ACTUALITATE
Netatmo June, brățara care măsoară expunerea la soare [VIDEO]

Netatmo, o companie care se ocupă cu producția dispozitivelor de monitorizare a vremii, a lansat o brățară interesantă care măsoară expunerea la soare.

Bratara Netatmo June masoara expunerea la soare

Netatmo June este numele complet al acesteia, iar dispozitivul este atât de bine mascat, încât este invizibil dacă nu cunoști deja produsul. Bijuteria de pe brățară se sincronizează cu un dispozitiv iOS și alertează utilizatorii atunci când pielea a avut prea multă expunere la soare. Monitorizează de asemenea și nivelul radiațiilor UV, activitățile zilnice, și oferă sfaturi utilizatoarei norocoase, cum să își întrețină mai bine pielea. În timp ce brățările conectate, mai ales cele pentru fitness sau alte activități sportive, sunt destul de mari și nu au un aspect dezirabil, Netatmo June este cu adevărat o bijuterie pe mâna unei femei.

Brățara vine de asemenea și în alte nuanțe decât cea afișată mai sus, și anume Gold, Platinum și Gunmetal. Prețul acesteia este de 99 dolari, și va fi disponibilă cel mai probabil în al doilea trimestru al anului 2014, la diverși retaileri de fashion și obiecte de îmbrăcăminte din Europa, cel mai probabil în aceeași perioadă și la noi.