Jocurile pe care le așteptam în 2014, dar vor veni abia la anul [VIDEO]

Jocurile pe care le așteptam în 2014, dar vor veni abia la anul [VIDEO]

Câteva titluri de jocuri anunțate pentru 2014 au fost amânate pentru anul următor. Pasionații vor fi nevoiți să mai aibă răbdare până să le joace pe PC, Xbox sau Playstation.

Screen Shot 2014-06-07 at 14.28.43

Gamespot a făcut o listă a jocurilor care au fost anunțate pentru 2014, dar care, dintr-un motiv sau altul, au fost amânate.

Mad Max

E noul titlu de la Avalanche Studios, care a creat și Just Cause 2 și trebuia să apară în acest an. Mad Max a fost anunțat anul trecut la E3 și trebuia să fie lansat în vara aceasta pe Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 și pe PC.

Un trailer al titlului, care se concentrează pe mașina lui Max, Magnum Opus, poate fi văzut mai jos.

The Division

Titlul de la Ubisoft a fost anunțat pentru 2014, dar aproape nimeni nu credea că acest lucru se va întâmpla. The Division e un joc amplasat într-o lume post-apocaliptică, iar detaliile vor fi la un nivel înalt.

Jocul a fost prezentat la E3 în 2013 și va fi disponbiil pe mai multe platforme. E un third-person shooter care va avea acțiunea într-un New York devastat, oferind niveluri de realism extraordinare, potrivit Ubisoft.

Dying Light

Un titlu de tip open-world de la creatorii Dead Island. Vom ucide evident zombi, dar jocul va fi disponibil în 2015, deoarece Techland vrea să aducă îmbunătățiri mecanicii jocului.

Quantum Break

Nu a avut niciodată o dată oficială de lansare, dar toți îl așteptau în 2014. Titlul exclusiv pentru Xbox One va fi un third-person action game, ce va avea și un show la TV. Va debuta în 2014.

Batman: Arkham Knight

Au trecut doar trei luni de la anunțul oficial până la amânarea acestui joc. Jocul multiplatformă va sosi anul viitor. Rocksteady Studios vor să ofere o experiență cât mai bună utilizatorilor, iar în momentul acesta nu erau pregătiți. Jocul nu va funcționa pe Xbox 360 și Playstation 3, ci pe variantele mai moderne ale acestora. Gotham City, orașul unde se va desfășura acțiunea, va fi de cinci ori mai mare decât Arkham City.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: