Modul de joc „Hunter Hunted” este disponibil pentru Batman Arkham Origins

Modul de joc „Hunter Hunted” este disponibil pentru Batman Arkham Origins

Warner Bros Interactive a lansat modul de joc „Hunter Hunted” pentru Batman Arkham Origins, disponibil acum pe PS3, Xbox 360 și PC.

Hunter Hunted

Modul Hunter, Hunted aduce elemente de gameplay din ”Last Man Standing” în cadrul jocului Batman Arkham Origins. Noul mode de joc, 3v3v1 pune în scenă trei caractere inspirate de Joker, trei caractere inspirate de Bane și pe Batman, fiecare împotriva celorlalți. Câștigătorul este echipa ce rămâne în viață la sfârșitul jocului. Nu există respawn, acest lucr ducând gameplay-ul online la un alt nivel de intensitate, riscuri și recompense. Indiferent că vă jucați în modul multiplayer de la disponibilitatea acestuia sau aceasta este prima dată, e momentul potrivit să experimentați acest stip de joc, având desigur și câteva recompense interesante.

Modul de joc este un aspect interesant al scenariului uzual de tip deathmatch, și va fi interesant de văzut cât de echilibrate sunt echipele în acest sens. Orice mod de joc care oferă motive în plus pentru utilizatori să joace titlul respectiv esteo idee bună și trebuie implementată pe cât mai multe titluri actuale. Atenție, modul de joc Hunter Hunted este disponibil doar la gameplay-ul online și poate crea dependență. 🙂

Citește și: