Aceste baterii externe au cucerit Internetul prin Kickstarter. Alimentează laptopul și telefonul

Aceste baterii externe au cucerit Internetul prin Kickstarter. Alimentează laptopul și telefonul

Deşi vedem deseori xterne dotate cu porturi USB, noile creaţii ale celor de la Pronto reuşesc să se diferenţieze.

baterie portabila pronto 5-and-12

Indiferent cât de performante devin smartphone-urile şi tabletele noastre, abilitatea acestora de a ne ţine departe de priză mai mult de o zi rareori este pe lista îmbunătăţirilor. Tocmai din acest motiv, mulţi dintre noi cochetează cu portabile pe care să o ţină în permanenţă în geantă.

Din această gamă de accesorii fac parte şi noile creaţii ale celor de la Power Practical. Poartă numele de Pronto şi sunt disponibile în două versiuni, Pronto 5 şi Pronto 12. Cea mai mare diferenţă între cele două, dacă nu era evident din imaginea de mai sus, ţine de acumulatorul pe care îl integrează. Pronto 5 se limitează la 4500 mAh, aproximativ 3 încărcări complete de iPhone 5, în timp ce Pronto 12 face saltul până la 13500 mAh, mai mult de 9 încărcări complete ale smartphone-ului Apple.

Un avantaj suplimentar vine la pachet cu Pronto 12 deoarece, pe lângă două porturi USB, acesta este capabil să vă ofere 12V printr-un port special, suficient pentru a încărca gadgeturi mai mari, DSLR-uri şi chiar şi unele notebook-uri. Fiind realizate integral din aluminiu, iar porturile efective fiind protejate cu silicon, ambele baterii ar trebui să reziste la câteva trânte şi câţiva stropi de ploaie.

Cel mai mare plus al lor este că, dacă le încărcaţi la priză, în doar cinci minute, au înmagazinat suficientă energie electrică pentru a oferi telefonului vostru o încărcare completă atunci când vă aflaţi în deplasare. La bază, aceste dispozitive speră să fie rezultatul unei campanii de finanţare încununate cu succes pe Kickstarter. La momentul redactării acestui material, iniţiatorii proiectului au strâns 80.000 de dolari, cu 30.000 mai mult decât suma ţintă de 50.000. Cu alte cuvinte, în câteva luni Pronto 5 şi Pronto 12 vor deveni produse de serie.03-Pronto5-charging-up-wall-outlet-640x480

Citește și: