Exogear ne aduce baterii suprapuse

, 09 Aug, 09:45

In incercarea de a veni cu o solutie pentru amalgamul de gadgeturi ce necesita curent electric, Exogear a venit cu o idee originala, care cu siguranta va castiga multi adepti.

Exogear Exovolt

Considerat la baza un battery pack banal, partea magica dintr-un Exovolt Plus vine in momentul in care va dati seama ca puteti conecta mai multe baterii asemanatoare pentru a obtine o baterie mai mare. Pornind de la o baterie principala de 5200 mAh, acesteia i se pot adauga „felii” ulterioare care ii pot dubla sau tripla capacitatea.

Desi gadgetul de mai sus foloseste un port microUSB pentru a se alimenta si are un port USB pentru a da energie electrica altor gadgeturi, din pacate confortul vine cu un pret. Partea de sus cu conectica si ledurile pentru monitorizarea energiei ramase vine cu un pret destul de piperat – 90 de dolari, in timp ce fiecare felie suplimentara mai costa 50 dolari.

Cu toate acestea, gadgetul este impresionant, iar constructia pare de calitat. Un plus este designul abordat, care aduce aminte de Apple. Desi nu este momentan disponibil pentru achizitie, in urmatoarea luna ar trebui sa puteti pune mana pe un astfel de aparat de pe site-ul Exogear.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail