Selfie cu urmări fatale

Selfie cu urmări fatale

Un tânăr de 21 de ani din Mexico City s-a împuşcat din greşeală în timp ce încerca să se imortalizeze într-un .

selfie-fatal

Cu toţii ştim că nu pare să plece nicăieri. Unii au clasificat-o chiar ca pe o afecţiune psihică ce trebuie tratată. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că această fixaţie nu este sănătoasă, aceasta a venit zilele trecute de la un tânăr care a decedat în timp ce încerca să-şi facă un selfie mai interesant.

Tânărul de 21 de ani din imaginea de mai sus avea o pasiune pentru selfie-uri realizate în diverse contexte. Indiferent că era vorba de o fotografie alături de o maşină rapidă, o formaţie sau o femeie frumoasă, respectivul individ nu pierdea nici o secundă când venea vorba de imortalizarea unui moment special. Din păcate, în final, această fascinaţie pentru fotografii cu el însuşi l-a costat viaţa, potrivit New York Daily News.

În urmă cu câteva zile, tânărul se juca cu o armă, fără să ştie că este încărcată, în pregătirea pentru un selfie ce urma să ajungă pe Facebook. Deşi este greu de aproximat momentul exact al evenimentului nefericit, partea tristă este că, din greşeală, respectivul s-a împuşcat. Iniţial, a supravieţuit împuşcăturii, dar câteva ore mai târziu, după ce a fost preluat de salvare, i-a fost înregistrat decesul.

În definitiv, dacă ştiţi pe cineva care şi-a făcut un scop în viaţă din realizarea de selfie-uri interesante, recomandarea mea este să-i sugeraţi să se rezume la fotografii fără alte accesorii potenţial fatale.