ASUS ROG G20, un desktop de gaming compact și puternic [VIDEO]

ASUS ROG G20, un desktop de gaming compact și puternic [VIDEO]

ASUS a lansat desktopul de gaming ASUS ROG G20, un model compact, stilat, conceput să domine segmentul calculatoarelor de gaming cu dimensiuni reduse.

rog_g20_compact_gaming_desktop_integrated_interior_design

Integrat într-o carcasă de numai 12.5 litri, G20 este motorizat de cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7 și de acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 780, pentru jocuri și divertisment la rezoluția WQHD (2560 x 1440 pixeli).

ASUS ROG G20 consumă doar 10W în modul Eco Energyare un design ROG (Republic of Gamers) reliefat și distinctiv, cu un finisaj negru mat, linii agresive și efecte luminoase care pot fi personalizate. ROG G20 a primit deja aprecierile criticilor, câștigând la Computex 2014 premiile Best Choice of the Year și Golden Awards.

ASUS ROG G20, cel mai puternic calculator compact de gaming

În ciuda dimensiunilor compacte, ROG G20 se recomandă drept un sistem de gaming și divertisment, disponibil într-o multitudine de configurații. ROG G20 poate fi echipat cu cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7 pentru un nivel fără precedent de performanță și multitasking, permițând rularea jocurilor la cele mai înalte setări, vizionarea de filme 4K/UHD (ultra-high-definition) și chiar crearea și prelucrarea de modele 3D.

Grafica NVIDIA GeForce GTX 780 îi permite modelului ROG G20 să redea efecte vizuale imersive la rezoluția WQHD 2560 x 1440 pixeli. ROG G20 are capacitatea grafică de a rula jocurile la cele mai înalte setări pe patru monitoare și chiar să suporte NVIDIA 3D Vision Surround pe a adăuga o nouă dimensiune gamingului.

ASUS ROG G20 se laudă cu un design termic care are avantajul convecției naturale, cu un canal de ventilație ascuns și două ventilatoare interne pentru un management eficient al căldurii, fiind ideal pentru sesiunile maraton de gaming.

Efectele luminoase pot genera până la 8 milioane de culori în partea frontală și sub carcasă, reflectând senzația oferită de jocul în derulare. Sunetul ASUS SonicMaster are avantajul unei combinații unice între hardware și software, pentru a aduce utilizatorii în mijlocul luptei. Fie că folosesc un set de căști sau boxe externe, focurile de armă răsună, exploziile reverberează și pașii devin indicii auditive. La acestea se adaugă procesarea ROG AudioWizard ce furnizează calculatorului un nou nivel de îmbunătățiri ale sunetului, cu până la cinci moduri de personalizare ce pot fi ușor accesate din mers.

rog_g20_compact_gaming_desktop

Aplicația Aegis, exclusivă ASUS, oferă monitorizarea în timp real prin intermediul unei interfețe prietenoase. Aegis permite urmărirea gradului de utilizare al procesorului și memoriei, precum și downloadul și uploadul pe internet. Pragurile de temperatură și tensiune pot fi reglate pentru a fi menținute și monitorizate în mod automat.

Prețurile configurațiilor ROG G20 variază între 4000 lei și 7000 lei. Primele modele sunt așteptate să ajungă în România la începutul lunii decembrie.

Asus ROG G20 – Specificatii tehnice

Citește și:
Etichete: