Archos face anunţuri pre-MWC: o tabletă Helium şi un smartphone Oxygen

Archos face anunţuri pre-MWC: o tabletă Helium şi un smartphone Oxygen

Mai sunt doar câteva zile până la MWC, dar asta nu înseamnă că producători precum nu se grăbesc să atragă atenţia presei cu lansări.

Archos Helium 4G mwc oxygen

Nici nu a început Mobile World Congress şi, din diverse colţuri ale mapamondului, începem să fim asaltaţi cu lansări de aparate. În acest ritm, încep să-mi fac griji vizavi de anunţurile ce vor fi făcute de producători după 24 februarie.

Archos face parte din categoria celor care nu au mai avut răbdare până la Barcelona pentru popularizarea câtorva gadgeturi. , 80 Helium 4G va costa 280 de euro şi este construită în jurul unui procesor quad core pe arhitectură Cortex-A7. Aceasta este preinstalat cu Android 4.3 şi vine, pe lângă WiFi, cu conectivitatea 4G/LTE. Aceeaşi companie franceză anunţă acum un smartphone dual SIM cu numele de 50c Oxygen. Pe lângă un ecran IPS de 5 inci cu o rezoluţie nativă 720p, partea sa interesantă constă în procesorul octa-core al celor de la Mediatek. Sistemul de operare este Jelly Bean, iar grosimea este una foarte atrăgătoare la 6,77 milimetri.

În ceea ce priveşte lansarea efectivă a aparatelor detaliate mai sus, aceasta va avea loc în câteva luni, dar ambele dispozitive îşi vor face simţită prezenţa la MWC, pentru a fi ,,exploatate” de membrii presei.