Archos 50c Oxygen – primul smartphone octa core al companiei

Archos 50c Oxygen - primul smartphone octa core al companiei

Vehiculat de ceva timp, mai jos se poate vedea primul smartphone octa core al celor de la , cu numele 50c Oxygen.

ARCHOS-50c-Oxygen-Specs-and-Price octo core soc

Cei de la Archos sunt renumiţi pentru smartphone-uri şi tablete accesibile ca şi preţ, dar decente ca performanţă. Noul smartphone nu face excepţie de la regulă.

Acest terminal vine un display de 5 inci cu o rezoluţie nativă 720p. Este un dual sim cu un GB RAM, a cărui performanţă este asigurată de un SoC MediaTek octa core tactat la 1,7 GHz cu numele de cod MT6592. Memoria internă este de 8GB, dar nu lipseşte din ecuaţie posibilitatea extinderii acestui spaţiu cu până la 32GB folosind carduri microSD. Bateria de 2000 mAh ar trebui să fie suficientă pentru a rezista o zi departe de priză. Cu toate că vine fără LTE, un compromis cauzat probabil de preţul accesibil, navigatul pe internet pe HSPA+ ar trebui să nu vă frustreze. Are 140 de grame şi 145 x 69,8 x 7,64 milimetri.

Dintr-un motiv sau altul, designul îmi aduce aminte de terminalele Sony Xperia lansate în ultimii ani.

Până la această oră, nu a apucat nimeni să testeze noul aparat. În schimb, performanţa pare să fie mai mult decât decentă şi cu siguranţă mai bună decât alte telefoane ale francezilor.

Archos 50c Oxygen va ajunge în magazine din luna aprilie la un preţ de aproximativ 230 de euro, preinstalat cu Android 4.2.2 Jelly Bean.