27 feb. 2014 | 17:00

CEO-ul Archos: Test eșuat, cu propriul telefon [VIDEO]

ACTUALITATE
CEO-ul Archos: Test eșuat, cu propriul telefon [VIDEO]

Pentru că nu toate experimentele pot fi încununate de succes când vine vorba de telefoane, CEO-ul a avut parte de un eşec răsunător într-un test.

ceo archos Quechua-phone-2

Din multe puncte de vedere, telefoanele celor de Archos sunt unele dintre cele mai bune când vine vorba de un raport preţ-performanţă competitiv. Tocmai de aceea, la nivel global încep să fie privite din ce în ce mai bine. Regretabil este însă faptul că un eveniment desfăşurat zilele trecute cu siguranţă nu a ajutat imaginea brandului.

Într-un context ce pare să fie o zonă de test, CEO-ul Archos s-a grăbit să demonstreze nivelul de anduranţă al telefoanelor companiei. În cazul unui telefon dat de pământ, totul a mers ca pe roate, acesta a funcţionat perfect în urma evenimentului. Nu acelaşi lucru s-a putut spune despre un dispozitiv introdus complet într-o cană cu apă. După doar câteva secunde de  scufundări, , rezultatul unei colaborări dintre Archos şi brandul Quechua, a încetat să mai funcţioneze. Rezultatul a fost similar cu faţa lui Bill Gates la o prezentare din anii ’90, când s-a trezit cu un ecran albastru pe unul dintre computerele sale de test, dacă vă mai aduceţi aminte evenimentul.

Pentru că trebuia să existe un argument logic pentru ceea ce a păţit CEO-ul companiei franceze, motivul se pare că a derivat din certificarea aparatului după standardul armatei ameriane. În acest caz, Quechua Phone era certificat IP54, valoare care se traduce doar prin rezistenţă la praf şi stropi de apă din toate direcţiile. IP57 ar fi trebui să scrie pe cutia produsului pentru ca acesta să fie bun de înot.


Le directeur d’Archos casse un smartphone censé… de Spi0n

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele