Apple va oferi un stoc limitat de ceasuri iWatch

, 03 Aug, 14:28

Ceasul iWatch este așteptat anul acesta, însă o sursă redutabilă susține că vor fi puțini cei care vor îl vor pune la încheietură imediat după lansare, potrivit Geeky Gadgets.

iwatch-concept-ios-8_thumb.jpg

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, de la compania KGI Securities, Apple va putea oferi un stoc limitat de smartwatch-uri până la finalul anului 2014.

După ce a verificat o serie de informații legate de lanțul de aprovizionare Apple, Kuo a declarat că este de părere că numai trei milioane de exemplare ale mult așteptatului iWatch vor ajunge la utilizatori.

Se aștepta ca Apple să vândă între cinci și 10 milioane de unități până la finalul acestui an, însă dificultățile de producție au pus bețe în roate companiei din Cupertino. Cea mai problematică dintre componente ar fi chiar ecranul din safir din cristal, care se va regăsi și pe iPhone 6.

Kuo spune că, din această cauză, Apple ar putea decide, în cele din urmă, să folosească sticlă obișnuită pentru a acoperi display-ul smartwatch-ului.

Ceasul iWatch este așteptat în luna octombrie și ar putea ajunge pe piață chiar mai târziu de atât.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail