Aplicații WP8: Nokia se laudă şi ironizează concurenţa [VIDEO]

Este evident că platforma Windows Phone o duce din ce în ce mai bine. a simţit și nevoia realizării unui clip pe acest subiect,  aplicații WP8.

Nokia Windows Phone reclame

Nokia, ca stil de marketing, se pare că apelează din ce în ce mai des la , cu scopul de a evidenţia câteva beneficii ale propriei platforme.

În acest caz, clipul de mai jos se laudă cu aplicații WP8. Nokia şi Microsoft au muncit enorm pentru a ajunge unde sunt cu terminalele cu WP8, iar platforma a crescut, ca Făt-Frumos, într-un an câţi alţii în 10. Acest fenomen s-a petrecut datorită portării  pe platformă a unora dintre cele mai populare aplicaţii de iOS şi Android. Pentru că multe dintre portări în aplicații WP8 nu au avut loc fără un stimulent financiar semnificativ, faptul că Windows Phone este acum a treia platformă ca popularitate globală este în egală măsură meritul celor două companii, finlandeză şi americană.

Ca număr de aplicaţii, Windows Phone Store a ajuns la 200.000 de aplicaţii, într-o perioadă în care pe Apple AppStore sau Google Play vorbim de peste un milion de programe. În scurt metrajul Nokia, această creştere înregistrată de platformă nu numai că este celebrată, dar, în acelaşi timp, numărul actual al aplicaţiilor de iOS este luat în balon. Întrebarea ,,Oare chiar am nevoie de 1000 de aplicaţii pentru lanternă?” este un exemplu care ar trebui să vă ridice nişte semnale despre competiţia aceasta complet haotică între cantităţi enorme de aplicaţii.

Chiar dacă va continua întotdeauna fixaţia utilizatorilor pentru un ecosistem bogat în aplicaţii, este plăcut să vezi că cineva se uită la mai mult decât statistici legate de volumul lor pentru a-şi forma o părere, fie şi într-o reclamă.

Alexandru Puiu
13:52 10.03.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video