AOC MySmart este un all-in-one accesibil cu Android

AOC MySmart este un all-in-one accesibil cu Android

MySmart arată foarte bine, este compact şi ne impresionează atât printr-o configuraţie decentă, cât şi printr-un preţ accesibil.

aoc-mysmart-aio android all-in-one a2272pw4t

Deoarece se pare că multţi dintre noi ne dorim o tabletă de dimensiuni exacerbate, cei de la AOC au luat sistemul de operare Android şi l-au preinstalat pe un all-in-one intitulat MySmart. Acesta este disponibil în două cu numele de cod A2272PW4T şi A2472PW4T.

Ambele vor avea panouri sensibile la atingere compatibile multi-touch, vor afişa nişte imagini spectaculoase şi vor răspunde foarte bine la atingerea celor mici şi celor mari. Memoria internă a celor două modele se va rezuma la 8GB, dar poate fi extinsă prin carduri SDHC. Sistemul de operare preinstalat pe această serie de sisteme va fi Android 4.2 Ice Cream Sandwich. Nu va lipsi conectivitatea WiFi, două porturi USB 2.0, o intrare HDMI, o cameră web HD şi un microfon pentru teleconferinţe. Partea audio va fi asigurată prin intermediul unei perechi de difuzoare stereo de 2W.

La interior, performanţa acestor creaţii va fi asgurată de un quad core NVIDIA T33 la 1,6GHz. Tipul de display folosit va fi un ADS IPS, pentru culori strălucitoare şi unghiuri de vizibilitate impecabile. Dacă preferaţi să folosiţi all-in-one-urile AOC MySmart cu un mouse şi o tastatură, aveţi şi această posibilitate.

Preţul pentru varianta de 22 de inci va fi de 300 de dolari, în timp ce saltul până la 24 de inci vă va costa 400 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: