25 iun. 2013 | 16:00

AOC a prezentat in Romania myMulti-Play, un monitor de 29 de inci

ACTUALITATE
AOC a prezentat in Romania myMulti-Play, un monitor de 29 de inci

AOC a prezentat in Romania un nou membru al liniei myMulti-Play, un monitor cu diagonala de 29 de inci, cu format al imaginii de 21:9, destinat vizualizarii filmelor in format Cinemascope.

AOC_22 myMultiplay

Noul monitor prezentat de AOC are o rezolutie UWHD de 2560 x 1080 pixeli si poate afisa in mod simultan semnal de la mai multe surse, cum ar fi  BluRay playere sau computere.

Acest monitor, are o rama foarte subtire si foloseste un panou IPS performant ce ofera unghiuri foarte largi de vizualizare si o acuratete foarte mare a culorii. Modelul, parte din gama Style, are o rata de contrast dinamic de 50.000.000:1 (rata de contrast tipic: 1000:1) , unghiuri de vizualizare de pana la 178°, atat pe orizontala, cat si pe verticala. In acelasi timp, luminozitatea de 250 cd/m2 si timpul de raspuns de 5 ms contribuie la redarea imaginilor in culori foarte placute.

Datorita portului MHL integrat, posesorii de terminale cu sistem de operare Android isi pot conecta dispozitivele compatibile direct la monitor, care va afisa continutul de pe smartphone sau tableta. In acelasi timp, portul ofera in si posibilitatea de incarcare a dispozitivelor mobile.

Monitorul AOC myMulti-Play este echipat si cu o intrare HDMI compatibila HDCP, cu porturi DVI-D, D-Sub si cu doi conectori DisplayPort. Are un consum de 26 W in timpul functionarii, iluminarii LED.

Monitorul vine ca si alte modele AOC, cu o serie de solutii software inteligente. Astfel, programele Eco Mode si e-Saver contribuie la economisirea de energie prin adaptarea setarilor ecranului la lumina ambientala. i-Menu permite schimbarea cu usurinta a setarilor, doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce Screen+ imparte ecranul in mai multe sectiuni individuale, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri. AOC myMulti-Play va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie, la un pret de 2099 lei.

AOC_1AOC_3