AOC g2460Pqu – Un nou monitor pentru gameri

AOC g2460Pqu - Un nou monitor pentru gameri

Pentru ca tot am vorbit mai devreme despre componente hardware pentru gameri, vorbim acum si despre un monitor produs de AOC, tot pentru gameri.

AOCg2460Pqu_front_game_design

AOC a dezvoltat acest monitor pornind de la feedback-ul partenerilor si expertilor din segmentul de e-sports de la Team Infused si i-au pus, astfel, un panou TN de ultima generatie, ce ofera un timp de raspuns foarte scurt, de doar o milisecunda, ceea ce-i permite sa afiseze imaginile cat mai bine si sa elimine efectul de ghosting. Monitorul AOC g2460Pqu are un ecran Full HD de 24 de inci si o rata de refresh de 144 Hz, de peste doua ori mai mare decat standardul obisnuit, de 60 Hz, ceea ce aduce o claritate ridicata prin afisarea mai multor cadre pe secunda, reducant efortul ochilor pentru vizionarea miscarii cursive.

Monitorul are un afisaj on-screen specializat, care poate fi personalizat conform nevoilor de utilizare ale diferitelor categorii de jocuri. Pentru conectare, noul model de la AOC are un set complet de conectori (VGA, dual link DVI, HDMI compatibil HDCP si un DisplayPort), precum si un hub USB cu patru conectori, dintre care doi sunt la standardul USB 3.0, precum si un port fast-charge pentru dispozitivele mobile. Pe langa iesirea pentru casti, are si difuzoare. Monitorul poate fi ridicat pe o inaltime de 13 centimetri si poate fi inclinat si pivotat cu pana la 90 de grade. Si ca sa fie in ton cu alte monitoare, acesta poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport. Din punct de vedere energetic, AOC g2460Pqu are un consum de energie de 25 Watti in modul standard si o jumatate de Watt in modul stand-by.

AOC g2460Pqu are incluse si mai multe functii, cum ar fi i-Care, prin care luminozitatea este automat adaptata la lumina ambientala, iar Eco Mode pune la dispozitie cinci moduri de vizualizare (Text, Internet, Game, Movie & Sport) ce raspund la diferitele conditii de utilizare. Interesante sunt si functiile i-Menu, care permit schimbarea setarilor doar cu mouse-ului, si Screen+, care imparte ecranul in patru cadrane ce pot afisa continut individual. AOC g2460Pqu va fi disponibil in Romania de la finalul lunii iunie, la un pret de 1.599 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: