Angajări de toamnă: Peste 3.400 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP București

Angajări de toamnă: Peste 3.400 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP București

Ediția din această toamnă Angajatori de TOP București se va desfășura în perioada 17-18 octombrie la Sala Palatului și va reuni peste 100 de angajatori.

img_2014

Companiile prezente la această ediție sunt companii multinaționale și companii mari românești cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atât persoanelor cu experiență, dar și juniorilor și studenților. Lista completă a firmelor participante poate fi accesată pe site-ul evenimentului. În cele două zile de eveniment sunt așteptați 15.000 de vizitatori care vor avea posibilitatea să discute cu peste 200 de specialiști HR prezenți la eveniment.

Participarea la Angajatori de TOP îi ajută pe vizitatori să primească răspunsuri la întrebările pe care nu le poți obține online, informații utile despre cum poate evolua carieră lor în cadrul companiei. Pentru cei care nu își caută activ un loc de muncă, prezența pe 17-18 octombrie poate fi o bună modalitate prin care să înțeleagă evoluția pieței forței de muncă în acest moment. Pentru cele peste 3400 de poziții deschise, vizitatorii evenimentului pot aplică cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie să facă un candidat, este să între în contul personal de pe Hipo.ro, să descarce CV BarCODE pentru Angajatori de TOP și să îl printeze într-un exemplar.

„Până la finalul lui 2014 vom angaja aproximativ 200-250 de oameni. La început de septembrie am anunțat rezultatele primului nostru program de internship, eMAG Talent Internship. În urmă celor 22 de poziții de interni deschise, 16 dintre aceștia ni s-au alăturat în calitate de colegi. Ne propunem să organizăm în fiecare an programul de Internship, urmând să revenim în vară lui 2015 cu cea de-a două ediție de eMAG Talent Internship“, a declarat Cristina Solea, Recruitment Manager eMAG.

Cele mai reprezentate domenii:

grafic angajatori de top

„Modalitatea de recrutare în cadrul ProCredit Bank se face prin intermediul programului de training Young Bankers. Programul se adresează persoanelor care doresc să se specializeze în domeniul bancar, atât absolvenților de studii superioare, cât și persoanelor cu experiență practică de lucru. Candidații care finalizează cu succes cele 6 luni de pregătire pot primi o ofertă de a se alătura echipei noastre și de a începe o colaborare pe termen lung. Acoperim în acest mod, solicitările operaționale pentru majoritatea pozițiilor vacanțe din banca“, a declarat Andreea Florescu, Șef Departament Resurse Umane, ProCredit Bank.

Angajatori de Top București și companiile care vin

Noutatea ediției cu numărul 17 Angajatori de TOP București constă în posibilitatea oferită vizitatorilor să susțină un interviu video. Începând din această toamnă, Angajatori de TOP a început un parteneriat exclusiv cu cei de la Video Recruit, o agenție din Bulgaria care oferă servicii de interviuri înregistrate. Așadar, în toamna aceasta vizitatorii prezenți la eveniment vor avea șansa să susțină un interviu video care îi va ajută să obțină jobul dorit.

Câteva exemple de companii care au confirmat participarea la ediția din această toamnă Angajatori de TOP București sunt: Renault România, Vodafone, Telekom România, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD, Deutsche Bank Technology Center, British American Tobacco, Computer Generated Solutions, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurări de Viață, Microsoft, Thales Systems, P&G, eMAG, Avira, Stefanini România, Ubisoft, Luxoft, Carrefour, Xerox, BCR, Teamnet Internațional, McDonald’s România, ProCredit Bank, Temenos România, TELUS Internațional Europe, WNS România, SNC Lavalin, Wipro, Misys, Amoma, Groupama Asigurări, BearingPoint România, Unicredit Business Integrated Solutions, Cameron România.

Prezența la eveniment este gratuită în ambele zile, vineri 17 octombrie, în intervalul 10.00 și€“ 17.00 și sâmbătă 18 octombrie, în intervalul 10.00 și 17.00, la Sala Palatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI