02 nov. 2014 | 07:56

Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy S5 este aproape gata. Cu ce vine nou? [VIDEO]

ACTUALITATE
Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy S5 este aproape gata. Cu ce vine nou? [VIDEO]

Fiind în continuare unul dintre vârfurile de gamă ale sud coreenilor, Galaxy S5 va primi în curând update-ul pentru Android 5.0 Lollipop. Acestea sunt toate detaliile.

Galaxy S5 Android L

După lungi prezentări, promisiuni şi amânări, Android 5.0 Lollipop continuă să întârzie foarte mult. Nici măcar nu contează dacă este vorba de cele mai recente terminale ale unor producători precum Samsung sau LG, indiferent de aparat, nu avem date oficiale referitoare la update. Cu toate acestea, câte un mic preview menit să surprindă o versiune beta de Android Lollipop pe Galaxy S5 merită toată atenţia. În altă ordine de idei, nu avem nici o idee când îl veţi putea instala şi voi, dar măcar puteţi aprecia cum se cuvine noutăţile ce vor fi introduse cu acea ocazie.

Clipul a fost postat online pentru prima oară de cei de la SamMobile, aceeaşi entitate care în urmă cu câteva săptămâni a postat . Schimbările de la o versiune la alta sunt mai mult decât evidente şi nu ţin doar de repertoriul de funcţii incluse de Google în noul Android. Acum vedem interfaţa mai multor aplicaţii actualizate de Samsung în conformitate cu noul limbaj de design al gigantul din Mountain View, Material Design. De asemenea, compania sud coreeană a portat ecranul de blocare optimizat pentru amprentă şi pe Galaxy S5. La modul general, animaţiile se desfăşoară mult mai fluent pe ecran, fontul este un pic mai subţire, iar icoanele multor aplicaţii au fost actualizate.

Acum, nu mai rămâne decât să aşteptăm. Nu se ştie momentul exact în care Samsung va începe propagarea update-urilor la Android 5.0 Lollipop pe smartphone-urile sale mai mult sau mai puţin recente, precum Galaxy S5, Galaxy Alpha, Galaxy Note 3 etc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele