Amazon lansează poate cea mai bună tabletă pentru copii

Amazon lansează poate cea mai bună tabletă pentru copii

Amazon Kindle Fire HD este seria de tablete ieftine a companiei, dar acum are una și pentru copii.

kindle fire pentru copii
FOTO The Verge

Amazon Kindle Fire HD Kids Edition este o tabletă disponibilă cu ecran de 6 sau 7 inci, identică cu celelalte două modele, în ceea ce privește dotările tehnice, dar a fost gândită pentru copii, conținutul și rezistența fiind adaptate în concordanță. The Verge notează că prețul unei tablete Amazon pentru copii începe de la 149 de dolari (pentru 6 inci) și ajunge la 189 de dolari pentru cea de 7 inci.

Prețul mai mare este justificat printr-un abonament pe un an la Amazon FreeTime Unlimited, pachetul de conținut cu 5.000 de jocuri, videoclipuri și cărți pentru copii, și printr-un „ambalaj“ rezistent la impact pentru tablete. De asemenea, există o garanție de doi ani care acoperă toate accidentele prin care ar putea trece tableta.

Tableta Amazon nu are nimic demn în materie de design, este mare, cu carcasă din silicon și destul de ieftină, dar pentru un copil care abia descoperă tehnologia poate fi cea mai inspirată alegere. Conform lui Dieter Bohn, de la The Verge, tableta este ceva mai rapidă decât altele pentru copii, există o optimizare mai bună între sistemul de operare și hardware, iar din panoul de control parental poți fixa tot felul de permisiuni. Tableta va fi disponibilă la precomandă din octombrie în SUA.

Etichete: