Kindle Fire HD este cea mai ieftină gamă de tablete Amazon

Kindle Fire HD este cea mai ieftină gamă de tablete Amazon

Pe lângă tableta Kindle Fire HDX, Amazon are și tablete ieftine din seria Kindle Fire HD. Una ar putea să treacă drept phablet, deși compania o numește tabletă.

kindle fire hd

Amazon Kindle Fire HDX 8.9 este cea mai bună tabletă a companiei, dar are și două modele „de buget“ și mai puțin premium. Este vorba de Amazon Kindle Fire HD de 6 inci și 7 inci la prețuri de 99 de dolari, respectiv 139 de dolari, conform The Verge. Amazon s-a remarcat pe piața tabletelor cu prima de 7 inci la 200 de dolari, iar acum continuă acea strategie.

Ambele tablete folosesc procesoare MediaTek quad-core la 1,5GHz, folosesc Fire OS drept sistem de operare și ambele vor fi disponibile într-o gamă de culori variată. Kindle Fire HD de 6 și 7 inci au camere foto pe față și spate și vor veni la pachet cu oferte Amazon.

În fapt asta și sunt aceste tablete: terminale pe care să consumi conținut de entertainment de la Amazon. Au un preț suficient de mic să le cumperi, dacă trăiești în SUA, și vrei să ai acces rapid și de cam oriunde la filmele și serialele preferate. Kindle Fire HD de 6 și 7 inci sunt ca orice tablete ieftine: din plastic, se simte ieftine și varietatea de culori este menită doar ca un factor diferențiator. Totuși, piața tabletelor de sub 200 de dolari a explodat în ultimii doi ani, iar Amazon încă se pricepe.

Etichete: