09 mai 2014 | 16:55

Adobe Voice este un nou editor video gratuit pentru iPad [VIDEO]

ACTUALITATE
Adobe Voice este un nou editor video gratuit pentru iPad [VIDEO]

În încercarea de a introduce utilizatorii amatori de iPad la soluţii profesionale de editare cu efecte spectaculoase, a lansat Voice.

adobe-voice iPad App iOS editare video

Cei de la Adobe sunt conştienţi că nu toţi internauţii sunt experţi în sau vor să devină editori video profesionişti în Premiere. Tocmai din acest motiv, gigantul american lansează din ce în ce mai des aplicaţii mult mai simple şi intuitive, dar cu rezultate la fel de impresionante.

Din categoria de produse software descrise mai sus, face parte Photoshop Element sau Adobe Touch Apps, iar de acum vorbim şi de Adobe Voice. Disponibilă în mod gratuit exclusiv pe iPad, aplicaţia, contrar numelui său, ţine exclusiv de editare video. Substantivul Voice sau Voce a fost folosit în acest context ca o metaforă pentru faptul că dezvoltatorii programului îl văd ca pe o unealtă menită unui povestitor. În definitiv, clipurile rezultate din Adobe Voice sunt precum nişte poveşti animate.

Deşi clipul de mai jos ar trebui să vă răspundă toate întrebările pe care le aveţi legate de Adobe Voice, există câteva elemente pe care aş vrea să insist. Având în vedere că nu investiţi nici un ban în această unealtă software, este o plăcere să aveţi la dispoziţie peste 25.000 de icoane profesionale pe care să le integraţi în clipuri, la care se adaugă milioane de imagini online şi întreaga voastră librărie de fotografii.

Per ansamblu, nu durează decât câteva minute până ajungeţi la o poveste atrăgătoare pentru care, pe lângă o melodie, vă puteţi folosi ca şi coloană sonoră propria voce înregistrată in-app. În mod previzibil, rezultatul final poate fi partajat pe reţelele voastre de socializare favorite.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele