Adobe Photoshop trece in mod retina

Adobe Photoshop trece in mod retina

A fost nevoie ca Apple sa lanseze un MacBook Pro de 15 inci cu Retina Display si un al doilea de 13 inci, pentru ca Adobe sa-si actualizeze Photoshop –ul.

Adobe Photoshop Retina

Chiar daca a durat ceva, Adobe a inceput sa-si dea seama ca noile MacBook-uri cu ecran Retina sunt perfecte pentru editare foto/video. Din acest motiv, gigantul din spatele Photoshop a decis sa-si actualizeze cele mai importante aplicatii ale sale pentru noua densitate de pixeli introdusa de Apple. Momentan a inceput cu update-uri pentru Photoshop si Illustrator. Pe termen lung, adica in cateva luni, Adobe a promis update-uri pentru Dreamweaver, Edge Animate, Lightroom, Prelude, Adobe Premiere Pro si SpeedGrade. In ambele cazuri vorbim exclusiv de Adobe CS6 si aplicatiile detinute in regim de abonament – Adobe Creative Cloud. Un absent important din aceasta lista este Photoshop Elements, solutia destinata utilizatorilor amatori care nu s-au incumetat sa achizitioneze Photoshop-ul.

In cazul in care va folositi noul MacBook Pro cu Retina Display pentru a castiga bani din editare, acest update este vital.

Citește și: