Adobe vine cu un update critic ce adresează problemele din Flash

, 09 Iul, 14:31

Ieri, Adobe a lansat un update ce adresează unele probleme destul de importante din player-ul de Flash, atât pentru Mac cât și pentru Windows.

Adobe Flash Player Update

Patch-ul are rolul de a rezolva o problemă importantă de securitate, ce poate permite hacker-ilor să acceseze computerele utilizatorilor prin intermediul unor site-uri populare precum eBay, Tumblr, Twitter sau Instagram. Acest update, versiunea 14.0.0.145 este acum disponibil pentru utilizatorii de Windows, Mac și chiar și pentru Linux. Patch-ul adresează o problemă comună, cea a cookie-urilor care puteau fi furate de pe site-urile mari ce folosesc player-ul celor de la Adobe.

Pentru cei care folosesc Google Chrome și Internet Explorer pe Windows 8, update-ul va veni automat. Dacă doriți să faceți update manual, puteți accesa site-ul oficial Adobe pentru download. Adobe a menționat de asemenea că update-ul este foarte important pentru toți utilizatorii, care sunt rugați să îl facă imediat ce acesta apare, sau află de el. Multe dintre site-urile targetate lucrează și ele la rezolvarea problemei, alături de Adobe fiind și Microsoft care va veni cu o serie de update-uri în același timp. Momentan nu am văzut efectele acestui pericol în ceea ce privește furtul cookie-urilor, însă probabil vom avea ceva rapoarte pe această temă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail