Adidas miCoach Fit Smart ia pulsul de la încheietură

Adidas miCoach Fit Smart ia pulsul de la încheietură

Adidas a prezentat la o conferință în San Francisco noua sa brățară de fitness, dedicată nu celor care aleargă profesionist, ci celor care abia încep această activitate. Adidas Micoach Fit Smart se conectează la aplicațiile companiei.

adidas_fit_smart_press_ndtvÎn contextul în care Nike a renunțat la brățările sale de fitness și se concentrează pe produse software în acest domeniu, Adidas nu cedează. Aceasta este a doua generația a acestui gadget de fitness care costă 200 de dolari.

miCoach Fit Smart monitorizează pulsul, ritmul, caloriile arse, distanța și totul se conectează la smartphone prin Bluetooth. Aplicația este disponibilă pentru iOS și Android. În aceasta putem planifica antrenamentul și activitățile din timpul zilei.

Brățara este construită din silicon moale și cântărește doar 58 de grame. De asemenea, LED-urile de pe ea indică prin verde, galben, albastru sau roșu intensitatea exercițiului și starea celui care poartă brățara.

Citește și – Samsung Gear Live își dezamăgește primii utilizatori

Potrivit oficialilor Fit Smart și Adidas, brățara va avea o autonomie de cinci zile, datorită bateriei de 200 de miliamperi și poate stoca 10 ore de exerciții.

Remarcați că nu este vorba de unc eas inteligent, ci de un dispozitiv dedicat alergătorilor sau celor care se plimbă mlt. Samsung Gear Live costă tot 200 de dolari, iar LG G Watch costă 230 de dolari.