Acer Liquid X1 – un nou phablet disponibil în Europa

Acer Liquid X1 -  un nou phablet disponibil în Europa

X1 este o nouă opțiune pentru cei care vor un telefon cu ecran foarte mare. Dispozitivul va fi disponibil în Europa. 

acer-liquid-x1 phablet europa

Indiferent care este opinia voastră despre telefoanele supradimensionate, se pare că această categorie de produse nu pleacă nicăieri. Cei de la Samsung ne pregătesc noul Galaxy Note 4 pentru lansare la IFA, în timp ce, cei de la au anunţat oficial disponibilitatea noului lor phablet.

În imaginea de mai sus se poate observa în detaliu noul Acer Liquid X1. Primele detalii despre acest smartphone au fost făcute publice în luna iunie a acestui an, dar abia acum acesta a intrat în circulaţie.

Ca de obicei, primii care au pus deja mâna pe el sunt taiwanezii, dar următorii pe listă, în doar câteva săptămâni, suntem noi. Înainte de continentul american, Liquid X1 va fi disponibil în cele mai multe ţări europene în perioada imediat următoare.

Acer Liquid X1 este un phablet cu un ecran de 5,7 inci de tip IPS cu o rezoluţie de 720 x 1280 pixeli. Într-o carcasă de doar 8,5 milimetri grosime şi 180 de grame, veţi găsi un octa core MediaTek MT6592 tactat la 1,7GHz şi 2GB RAM.

Memoria internă a acestuia este de 16GB, dar se poate extinde cu microSD-uri. Are o baterie de 2700 mAh şi conectivitatea sa include LTE Cat.4.  La un preţ aproximativ de 265 de dolari vă veţi mai bucura de abilităţile sale de captură peste medie datorate senzorului de 13 megapixeli, prezent pe spatele aparatului, cu f/1.8, bliţ LED şi mod Free Focus.

Citește și: