Acer Liquid Glow si Cloud Mobile vin cu specificatii interesante

Acer Liquid Glow si Cloud Mobile vin cu specificatii interesante

Acer Cloud Mobile si Liquid Glow sunt doua modele de smartphone-uri Acer ce urmeaza sa fie lansate in viitorul foarte apropiat.

Acer Liquid Glow se preteaza a fi un entry-leve3l sau mainstream pentru segmentul smartphone, detine un ecran de 3.7 inchi cu o rezolutie obisnuita de 480×800 pixeli, un procesor de 1 GHz, GPS, WiFi si o camera de 5 Megapixeli. Singurul avantaj pe care il fata ceompetitiei este faptul ca are instalat Android 4.0.3 ICS inca de la lansare.

Acer Cloud Mobile este insa alt subiect. Caracteristicile tehnice sunt mult mai bune, in primul rand ecranul de 4.3 inchi cu o rezolutie HD (800×1280) la fel ca si al unei tablete de 10 inchi. Acel Retina Display al lui Apple nu mai pare atat de impresionant acum. Procesorul este un dual-core cu frecventa de 1.5 GHz si vine echipat cu o camera foto de 8 Megapixeli. Are preinstalat de asemenea si Android 4.0 ICS.

Dupa cum ii spune si numele, Cloud Mobile este un serviciu Acer de stocare a informatiilor in Cloud de care va beneficia si acest smartphone.

As fi cu adevarat impresionat daca ar veni si cu un abonament de date bine pus la punct pentru a beneficia complet de acel serviciu cloud.