Acer Liquid Leap este cea mai nouă brăţară inteligentă

Acer Liquid Leap este cea mai nouă brăţară inteligentă

Luna trecută, fără prea multe detalii suplimentare, Acer anunţa un gadget purtabil cu numele . Acesta arată cam aşa.

Acer Liquid_Leap_family

În conformitate cu trendul internaţional al producătorilor de smartphone-uri şi tablete care cochetează cu ceasuri şi brăţări inteligente, Acer tocmai a făcut oficială intrarea în noul domeniu.

Cu toate că mai sunt doar câteva zile până la Computex şi sunt şanse foarte mari ca lansările de noi produse, de la companiile asiatice în special, să se ţină lanţ, se pare că unii au vrut să se grăbească un pic. Leap, chiar dacă are un volum de funcţii destul de variat, aspectul foarte similar cu o brăţară nu va permite multora să-l numească smartwatch. Această particularitate nu este nici pe departe un lucru rău şi mulţi doritori de gadgeturi purtabile vor aprecia designul compact.

Ca funcţionalitate, dispozitivul din imaginea alăturată este menit, în primul rând, să monitorizeze activităţile sportive ale purtătorului, inclusiv număr de paşi, distanţă parcursă, calorii consumate şi, mai ales, cicluri de somn. Va notifica purtătorul, de asemenea, când acesta primeşte un SMS sau un telefon. Nu va lipsi nici posibilitatea să interacţionaţi cu muzica pe care o ascultaţi, oferindu-vă opţiunea să opriţi sau să porniţi procesul de redare şi să schimbaţi melodiile.

Cu o autonomie de până la 7 zile, acest gadget va rezista la apă şi la şocuri, în conformitate cu standardul IPX7. În ceea ce priveşte disponibilitate, din păcate va trebui să aşteptaţi până în trimestrul trei al acestui an pentru a-l putea cumpăra într-una dintre cele culori cu nume metaforice: Moonstone White, Mineral Black, Aquamarine, Fragrant Pink şi Vivid Orange.

Citește și: