Acer ne oferă laptopuri cu ecran 4K și primul se numește V Nitro Black Edition

Acer ne oferă laptopuri cu ecran 4K și primul se numește V Nitro Black Edition

Deşi s-au trezit destul de târziu să participe la hora notebook-urilor cu panouri ultra HD, cei de la tocmai au anunţat un sistem de invidiat, și anume V Nitro Black Edition.

acer-v-nitro-black

Într-o perioadă în care din ce în ce mai mulţi dintre noi au început să se acomodeze cu panouri HiDPI, este bine de ştiut că panourile 4K nu-şi găsesc loc doar în televizoarele din sufragerie, ci şi în notebook-urile de la birou. În definitiv, dacă lucraţi în domeniul editării foto-video, e important să puteţi gestiona conţinut 4K oriunde vă aflaţi.

high end a celor de la Acer poartă numele de V Nitro Black Edition Series şi, pe lângă faptul că arată foarte bine, este construită în jurul unui panou 4K Ultra High Definition LED de tip IPS cu diagonala de 15,6 inci. Rezoluţia nativă a acestuia este de 3.840 x 2.160 de pixeli, de patru ori mai mare decât Full HD. Cel puţin în teorie, culorile afişate de acesta vor fi foarte vii, unghiurile de vizibilitate impecabile, iar claritatea imaginii afişate va fi peste medie.

Panoul de invidiat este doar vârful piramidei, restul configuraţiei fiind de asemenea una cu care nu-mi este ruşinefoarte bună. În definitiv nu poţi împinge conţinut video 4K către un panou fără un procesor şi o placă video pe măsură. Ca urmare, în interiorului Acer V Nitro Black Edition Series se ascunde un procesor de ultimă generaţie Intel Core i7-4710HQ quad core, un GPU NVIDA GeForce GTX860M, două antene wireless, 16GB RAM şi o combinaţie dintre un hard disk de 1TB şi un SSD cu o capacitate de 256GB. Preţul de start pentru el este 1500 de dolari.

Ca un mic bonus dedicat celor care au făcut un efort supra omenesc pentru a achiziţiona un astfel de notebook high end, Acer va include în pachet şi o licenţă pentru Assassin’s Creed Unity, cel mai recent titlu al celor de la Ubisoft dedicat exclusiv consolelor next gen şi PC-urilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: