28 aug. 2014 | 12:10

Acer Aspire E15 este un notebook de 15 inci ieftin şi bun

ACTUALITATE
Acer Aspire E15 este un notebook de 15 inci ieftin şi bun

Dacă vă aflaţi în căutarea unui sistem portabil pentru noul an şcolar, E15 este notebook-ul perfect de 15 inci pentru segmentul de buget.

acer-aspire e15

În imaginea de mai sus este cel mai recent al celor de la Acer. Face parte din colecţia de toamnă şi, având în vedere preţul de 200 de dolari, s-ar putea să vă atragă destul de mult. În teorie, a fost anunţat acum pentru ca tineri care încep şcoala să aibă timp să-l achiziţioneze. În practică însă, toţi cei care au nevoie de un sistem portabil pentru Office pot cocheta cu el.

Poartă numele de Acer Aspire E15 şi vine preinstalat cu Windows 8.1, fiind probabil, la un anumit nivel, subvenţionat de către Microsoft. E15 este o referinţă la diagonala de 15,6 inci a ecranului. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie între un procesor Intel Celeron de ultimă generaţie tactat la 2,16 GHz şi 4GB RAM. Spaţiul de stocare constă într-un hard disk clasic de 500GB.

Având în vedere cipul grafic integrat nu este foarte performant, nu ar trebui să întâmpinaţi probleme în a rula un film HD pe el, dar puteţi să vă luaţi gândul de la jocuri recente. Tocmai pentru faptul că nu poate fi perceput ca o unealtă de gaming, ar putea reprezenta un avantaj pentru părinţii care îşi fac griji de tentaţiile virtuale la care sunt expuşi adolescenţii.

Deşi la această oră noul Acer Aspire E15 nu poate fi cumpărat decât de pe magazinul virtual Microsoft Store, dacă va fi un succes, este foarte probabil să putem pune pe el şi de această parte a oceanului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele