Acer anunţă două smartphone-uri înainte de MWC – Liquid E3 şi Z4

Acer anunţă două smartphone-uri înainte de MWC – Liquid E3 şi Z4
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
17:00 21.02.2014

În mod normal, nouă din zece producători de hardware preferă un eveniment global pentru a-şi lansa noi aparate, se pare că este excepţia de la regulă.

Acer Liquid_E3_black_home

Încercând probabil să iasă un pic faţa competiţiei acerbe ce va avea loc la MWC sub formă de lansări de smartphone-uri, cei de la Acer au preferat să facă un anunţ oficial cu câteva zile înaintea târgului de tehnologie de la Barcelona.

Cu această ocazie, Acer a anunţat două noi telefoane din cu numele de Liquid E3 şi Liquid Z4. Deşi nu configuraţiile hardware ale acestor aparate ne vor lăsa cu gura căscată, cu siguranţă nu trebuie trecute cu vederea. În definitiv nu toţi avem sume fabuloase de investit într-un telefon, iar dacă raportul preţ performanţă este unul foarte bun, nu e deloc exclus să ne orientăm către un smartphone al companiei taiwaneze.

Liquid E3 vine cu un display HD de tip IPS cu diagonala de 4,7 inci. La interior, va folosi un quad core tactat la 1,2 GHz, un GB RAM, o cameră principală de 13 megapixeli şi o a doua de doar 2 megapixeli. Va veni preinslat cu Android 4.2.2 Jelly Bean, iar ca o mică inovaţie, camera din faţa va fi însoţită de un bliţ pentru teleconferinţă în condiţii de iluminare scăzută. Încercând să se diferenţieze de competiţie prin elemente software, acest aparat va veni cu două funcţii noi, Snap Note dedicată celor care ţin prezentări şi AcerFloat, menită să vă ajute să aveţi mai multe ferestre ce par că plutesc una peste alta.

Liquid Z4, al doilea aparat, va veni cu un panou de 4 inci cu o rezoluţie nativă necunoscută. Partea de performanţă va fi asigurată de un dual core tactat la 1,3 GHz. Memoria internă va fi de doar 4GB şi va avea o cameră principală de 5 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat va fi acelaşi Android 4.2.2.

Disponibile în întreaga Europă începând cu luna aprilie, Liquid E3 va avea un preţ la liber de 200 de euro, pe când valoarea lui Z4 este la jumătate – 100 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI