Acer anunta Liquid S2, primul smartphone cu captura 4K

Acer anunta Liquid S2, primul smartphone cu captura 4K

Competitia din domeniul smartphone-urilor cu Android este foarte acerba, totusi, cei de la tocmai au castigat un avantaj prin Liquid S2.

ACER Liquid S2 series

nu a fost nici pe departe un terminal compact, intrand fara probleme in categoria phablet-urilor. Pentru ca aceasta categorie de produse este din ce in ce mai populara la nivel global, taiwanezii nu au ezitat foarte mult in a lansa un urmas la respectivul produs prin Liquid S2.

Un pic mai mare decat fratele mai batran, Liquid S2 este construit in jurul unui panou IPS Full HD 1080p cu diagonala de 6 inci, in comparatie cu cei 5,7” ai lui S1. Procesarea se face printr-un SoC Qualcomm Snapdragon 800, in timp ce cantitatea de memorie RAM este de 2GB. Bateria integrata este de 3300 mAh si nu lipseste nici abilitatea unei conexiuni 4G LTE. Partea de captura este asigurata de o combinatie intre o camera principala de 13 megapixeli si una secundara de 2 megapixeli. Ca un detaliu care s-ar putea sa sporeasca semnificativ calitatea capturii, pe spatele aparatului, in jurul obiectivului de la camera se afla circular un LED flash.

In cadrul evenimentului de lansare s-a insistat destul de mult pe faptul ca acest aparat este primul telefon din lume capabil sa filmeze la rezolutie 4K. Desi sunt sanse foarte mari ca Galaxy Note 3 sa vina cu o functie similara, faptul ca cei de la Acer au facut primii anuntul s-ar putea sa nu arate foarte bine pe CV-ul Samsung. Aceasta este doar o dovada suplimentara a faptului ca traim intr-o lume guvernata de superlative absolute si de dispozitive care se pot lauda cu titlul de ,,primul din lume care…”.

Ca elemente software care incearca sa atraga atentia, Liquid S2 se lauda cu Quick First Shot, care permite realizarea de capturi foto cu ecranul blocat, Favorite Mode care tine minte singur parametri configurati de captura si Smart Best Shot care va permite realizarea mai multor fotografii in rafala oferind ulterior utilizatorului posibilitatea sa o aleaga pe cea care il incanta cel mai mult.

Fara a fi comunicat un pret oficial, Liquid S2 va fi lansat initial doar in Europa. Ramane sa asteptam pana in octombrie sa vedem daca si americanii sau asitaticii vor fi suficient de norocosi incat sa poata achizitiona acest gadget.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: