Acer Z3-600 este un nou all-in-one cu personalitate al taiwanezilor

Acer Z3-600 este un nou all-in-one cu personalitate al taiwanezilor

După mai multe produse realizate în ultima perioadă pe , prin Z3-600, cei de la Acer îşi aduc aminte de Windows 8.

acer-aspire z3-600 AIO desktop

Zilele trecute, anunţam într-un material al celor de la Acer cu touchscreen incorporat, doar ca acum să facem tranziţia la desktop-uri cu o platformă cât se poate de comună, Windows 8. Acer Z3-600 este un sistem desktop all-in-one ce va începe să fie comercializat în SUA pe parcursul acestei luni.

Cu un preţ de start de 780 de dolari, această staţie de lucru nu este nici pe departe una slabă. Este construită în jurul unui panou sensibil la atingere Full HD de 21,5 inci. Dacă aveţi fantezii în această direcţie, merită reţinut că tipul de display folosit în Acer Z3-600 este unul care interpretează foarte bine şi scrisul de mână, nu doar interacţiunile cu degetul. Ca o distanţare faţă de conceptul clasic al acestui produs, la interior va ascunde şi o baterie menită să vă ţină în cazuri de urgenţă majoră departe de priză pentru aproximativ două ore şi jumătate. Dacă nu pentru altceva, măcar ştiţi că îl puteţi muta cu uşurinţă dintr-o cameră în alta.

Configuraţia de bază a lui Z3-600 include un Intel Pentium J2580 quad core. Placa video, deşi va fi de ultimă generaţie, va fi integrată în aceeaşi pastilă de siliciu cu procesorul şi va purta numele de Intel HD Graphics. Cantitatea de memorie va fi de 4GB şi hard disk-ul implicit de doar 750GB. HDMI-ul va putea fi folosit pentru orice fel de transmisiuni pe şi de pe respectivul ecran. În rest, va mai include un webcam HD, un port USB 3.0 şi două porturi USB 2.0. Pentru amatorii de sunet de calitate, sonorizarea va fi asigurată de Harman Kardon cu nişte boxe certificate Dolby Audio.

Tânăr şi prezentabil, un astfel de sistem Acer Z3-600 este ideal pentru atât de multe scenarii, încât nu mai are nevoie de nici o altă descriere.