YouTube pentru iOS devine mai destept

YouTube pentru iOS devine mai destept
09:30 16.04.2013

Versiunea 1.3 a aplicatiei YouTube a ajuns in urma cu cateva ore in AppStore-ul celor de la Apple cu cateva

YouTube Live Streaming Update iOS

Am anuntat in ultimii ani mai multe festivaluri de muzica care prin amabilitatea celor de la YouTube erau difuzate live pe popularul site. Din pacate, nici unul nu putea fi urmarit prin intermediul aplicatiei omonime de iOS. Respectiva problema a fost valabila pana azi, moment in care cei de la Google au decis ca un update al aplicatiei trebuie sa includa si mult ravnita functie de live streaming.

Pe langa imbunatatiri de performanta in fundal, pe care prea putini dintre noi le observa, versiunea 1.3 a aplicatiei mai include cate elemente care nu trebuie trecute cu vederea. Daca aveti sau un Google TV, de pe orice iDevice, prin intermediul aplicatiei, puteti crea un playlist cu clipuri accesand sectiunea Send to TV. Daca sunteti abonati la un numar mare de feed-uri, in meniul din partea stanga a aplicatiei acum gasiti o sectiune noua intitulata Recently Uploaded de unde puteti vedea toate clipurile recente urcate pe respectivele canale.

Chiar daca noua versiune ar fi putut sa ajunga in AppStore saptamana trecuta, cu cateva zile inainte ca cea mai recenta iteratie a festivalului Coachella sa fie difuzata pe YouTube, gestul trebuie apreciat oricum.

loading...