YouTube stinge lumina de 1 aprilie [VIDEO]

Pana in 2023 nu vom mai avea pentru ca serviciul se va inchide, cel putin, cu asta ar trebui sa ramanem dintr-un clip postat pe 31 martie.

YouTube pacaleala 1 aprilie

Ziua de 1 aprilie este o ocazie unica pentru giganti ai universului cibernetic de a-si intr-un mod, mai mult sau mai putin, inspirat. YouTube a dat startul acestui fenomen pe 31 martie.

Pentru ca rasul este cel mai bun medicament, cei de la YouTube au postat pe propriul serviciu, un clip in care anuntau ca vor inchide sistemul pe 31 martie. Intitulat ,,YouTube’s ready to select a winner” respectivul clip infatiseaza intreaga activitate desfasurata de popularul serviciu, de la creatie si pana in acest moment, ca fiind un mare concurs. Practic, toate clipurile postate pe YouTube pana in acest moment, daca e sa ne luam dupa filmuletul de mai jos, participa la un concurs. ,,Dupa opt ani incredibili, a venit in sfarsit momentul sa revedem tot ce a fost urcat pe site-ul nostru si sa incepem procesul de selectie al unui castigator.

Castigatorul concursului va fi anuntat in 2023, cand YouTube va intra din nou in functiune. Premiul va consta intr-un MP3 Player si 500 dolari utilizabili pentru proiecte viitoare.

Alexandru Puiu
09:11 01.04.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video